Gekochte tickets uitvoering 2020 - Matthäus-Passion Huizen

Eerder heeft het bestuur van de Stichting Matthaus-Passion Huizen bekend gemaakt dat de uitvoering van de Matthäus-Passion op 8 april 2020 helaas niet door kon gaan. Daarmee wordt de lijn van het RIVM en de Nederlandse Overheid gevolgd.

Het bestuur heeft inmiddels alle gevolgen in kaart gebracht en heeft besloten om de uitvoering te verplaatsen naar 31 maart 2021.
Dat betekent dat zij die een kaartje gekocht hebben voor 2020 dit kaartje op een nader te bepalen moment kunnen omruilen voor een kaartje voor 31 maart 2021. Daarom de oproep om het kaartje goed te bewaren.

Aangezien de Stichting voor 2020 natuurlijk al veel kosten gemaakt heeft is het ook mogelijk om de Stichting te steunen. In dat geval wordt geen gebruik gemaakt van de inruilmogelijkheid. Dan is het bedrag voor het ticket een steun in de rug voor het reeds verzette werk. Als voor deze optie gekozen wordt verzoekt het bestuur om dat via het volgende mailadres tickets@matthauspassionhuizen.nl te laten weten. Dan kan het bestuur de gever ook bedanken.
Iedereen die een arrangement gekocht heeft, krijgt het bedrag voor het eten teruggestort. Zij worden gevraagd hun bankrekening via het reeds genoemde e-mailadres door te geven.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: