Opnieuw geen uitvoering Matthäus-Passion - Matthäus-Passion Huizen

Helaas kon de uitvoering van de Matthäus-Passion door de impact van het Corona virus afgelopen jaar niet door gaan. Vol enthousiasme hebben we ons gericht op het organiseren van de uitvoering in 2022. De zangers hebben hun repetitieschema al in huis. Maar door de recente opleving en de onzekere toekomst met betrekking tot de ontwikkeling van het virus en de daar bijhorende overheidsmaatregelen, ziet de stichting geen manier om de uitvoering op verantwoorde wijze voor te bereiden en te laten plaatsvinden. “Wij vinden het enorm jammer en teleurstellend dat we de uitvoering opnieuw niet kunnen organiseren, maar we blijven hoopvol voor de toekomst.”

Wij verwachten dat we in april 2022 een beeld hebben rondom de voorbereidingen van 2023. Wij vertrouwen erop dat we in 2023 de uitvoering van de Huizer Matthäus-Passion, voor het eerst echt met Huizer zangers, ten gehore kunnen brengen. Zodra duidelijk is dat we onze activiteiten kunnen gaan opstarten zullen wij u hierover informeren.

De stichting dankt de vele begunstigers die ook voor de uitvoering van 2022 benaderd zijn even als de vele organisaties en personen die met de stichting meegedacht hebben en hun diensten aangeboden hebben. Samen blijven we uitzien naar nieuwe tijden en nieuwe mogelijkheden! Opgeven is voor dit moment niet aan de orde. Passie verbindt, dwars door de teleurstellingen heen!

Voor degene die reeds een kaartje hadden voor 2020 en dit nog niet gedoneerd hebben aan de stichting volgt nog een nadere mededeling via de digitale weg.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw betrokkenheid!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: