Een zeer geslaagde, indrukwekkende avond! – Matthäus-Passion Huizen

Het was een bijzondere uitvoering dit jaar op 28 maart. Iedereen was het erover eens dat die zo mogelijk nog mooier was dan vorige jaren. Kenner Adriaan van Wijck verwoordde het als volgt:

Dit jaar voor het eerst bij de Mattheus Passie in Huizen geweest. En, bepaald geen tegenvaller. De koren zongen prachtig, enigszins gehinderd door de wat beperkte akoestiek. Goede begeleiding door het orkest met twee enthousiaste solo-violisten. Vermeldenswaard was ook Cees van der Poel op het orgel. Opvallende stemmen waren de rustige Christus (Ronald Dijkstra), de sonore bas Willem de Vries en vooral de evangelist Peter Vos die met veel expressie en inleving het verhaal vertelde. De verzorging (een zeer volledig programmaboekje en koffie in het Visnet) was uitstekend.
Al met al een zeer geslaagde, indrukwekkende avond!
Adriaan van Wijck

Volgens voorzitter Hans Borremans van de Stichting Matthäus-Passion Huizen is het aantal positieve reacties hartverwarmend.
Het bestuur wil vanaf deze plaats dan ook alle sponsors, de koren, het orkest, de dirigent, de solisten, de vrijwilligers en de bezoekers heel erg danken voor hun inzet en enthousiasme voor deze geweldige avond!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.