Meezinguur Oude Kerk van Huizen – Matthäus-Passion Huizen

Meezinguur Matthäus-Passion Huizen 

11 november 2023

Op zaterdag 11 november organiseert Stichting Matthäus-Passion Huizen haar inmiddels jaarlijkse meezinguur. Iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om een gedeelte van de Matthäus-Passion te zingen is hierbij van harte welkom. Alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Het meezinguur vindt plaats in de Oude Kerk, Kerkstraat 1 te Huizen, van 13.30 – 14.30 uur. 

Voor muziekstukken wordt gezorgd. De Oude Kerk is voorafgaand ook open voor bezichtiging.

Woensdag 20 maart 2024 wordt vanuit onze stichting Bachs Matthäus Passion voor de tweede keer in Huizen mede door een Huizer projectkoor uitgevoerd. Wouter Verhage zal ook dit keer de dirigent zijn. Het barokorkest en de solisten zijn weer gecontracteerd. Zo bijzonder dat Maria Fiselier uit Berlijn één van de solisten zal zijn. Zet de datum alvast in uw agenda! Afgelopen jaar was de Nieuwe Kerk uitverkocht.

Wilt u graag meedoen aan de uitvoering op woensdag 20 maart 2024, dan is het meezinguur direct een goede voorbereiding. Voor deelname aan de uitvoering organiseert de stichting op 18 november 2023 de audities in de Kruiskerk van Huizen. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@matthauspassionhuizen.nl. Doe dat zo snel als mogelijk zodat we een goede indeling van de dag kunnen maken. We zoeken naar zangers van alle leeftijden, dus ook naar jongere zangers. Tenoren zijn in het bijzonder van harte welkom!

NB: De repetitiedagen zijn bekend. U kunt ze opvragen bij info@matthauspassionhuizen.nl

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.