Officiële kaartverkoop van start op 27 januari 2020 – Matthäus-Passion Huizen

De Matthäus-Passion wordt op woensdag 8 april 2020 uitgevoerd in de Oude Kerk in Huizen.
Marianne Verhage, voorzitter van de Stichting Matthäus-Passion Huizen zal op maandag 27 januari om 14.00 uur de start van de publieke kaartverkoop markeren. Eethuys Õ Donder is de locatie waar dit zal plaatsvinden.

Het is de vierde keer dat de Matthäus-Passion in Huizen wordt uitgevoerd. Echter, het is voor de eerste keer dat alle zangers inwoners van Huizen zijn. Ze deden in oktober 2019 auditie. Inwoners uit Huizen worden zo op een speciale manier met elkaar verbonden. Het gebeurt allemaal onder het motto: “Passie Verbindt”.

De uitvoering is onder leiding van de jonge en bevlogen dirigent Wouter Verhage uit Amersfoort. Wouter studeerde Docent Muziek, koordirectie en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt bij diverse gespecialiseerde ensembles. Wouter geniet ervan om zoveel mogelijk mensen kwalitatief goed te laten zingen!

Burgemeester Niek Meijer is ook bij start van de kaartverkoop aanwezig en zal de eerste twee publieke kaartjes kopen. Hij wil kennismaken met de Stichting Matthäus-Passion Huizen en wil meer weten over wat “Passie Verbindt” allemaal inhoudt. De burgemeester zal ingaan op wat de beweging “Passie Verbindt” voor Huizen betekent en kan betekenen.

Agnes Haverkort, voorzitter van de Winkeliersvereniging Hart van Huizen, zal ingaan op de vraag waarom de uitvoering zo belangrijk is voor het Hart van Huizen en vertelt over het bijzondere van de samenwerking tussen de Huizer Horeca gelegenheden. Ook komt Agnes met een leuk plan dat ze zelf gaat onthullen.

Naast de start van de kaartverkoop vindt gelijk de publieke aftrap van de arrangementen plaats. Drie restaurants in Huizen, rondom de Oude Kerk hebben het heel aantrekkelijk gemaakt om voorafgaand aan de uitvoering een diner (keuze uit 3 gerechten) te gebruiken bij één van hen.
Eethuys Õ Donder, Insolar en Beau Geste werken samen en bieden gezamenlijk het Matthäus-Passion arrangement aan voor slechts € 59,50.
Dit is dus een diner inclusief het kaartje voor de uitvoering van de Matthäus-Passion. De arrangementen bij het restaurant naar keuze kunnen alleen online geboekt worden via www.matthauspassionhuizen.nl/kaarten.

De kaartjes worden verkocht voor € 38,- voor volwassenen en € 25,- voor jongeren tot 18 jaar.

Losse kaartverkoop kan ook bij:
– CaRé Juwelier
– De Lange Menstore
– De Bibliotheek
– Boekhandel Echo
– Café Restaurant De Krachtcentrale

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.