Meezinguur Matthäus-Passion Huizen 15 oktober 2022 – Matthäus-Passion Huizen

Op zaterdag 15 oktober 2022 organiseert Stichting Matthäus-Passion Huizen een meezinguur. Iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om een gedeelte van de Matthäus-Passion te zingen is hierbij van harte welkom. Alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Het meezinguur vindt plaats in de Oude Kerk, Kerkstraat 1 te Huizen, van 13.30 – 14.30 uur. Voor muziekstukken wordt gezorgd.

5 april 2023 organiseert Stichting Matthäus-Passion Huizen na 3 jaar afwezigheid i.v.m. Corona opnieuw deze prachtige uitvoering. Zet de datum alvast in uw agenda, de kaartverkoop start binnenkort!

Wilt u graag meedoen aan de uitvoering op 5 april 2023, dan is het meezinguur direct een goede voorbereiding. Voor deelname aan de uitvoering organiseert de stichting op 23 november audities. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@mattauspassionhuizen.nl.

Heeft u nog een fysieke kaart van 2020 dan kunt u die tijdens het meezinguur omruilen voor een kaart voor de uitvoering in 2023 (digitale kaarthouders zijn per email benaderd). Ook kunt u restitutie krijgen van het initiële aankoopbedrag óf uw kaart doneren (schenken) aan de Stichting. Om te doneren stuurt u een email naar: tickets@matthauspassionhuizen.nl.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.