Schone lei in 2023; kaarthouders kunnen hun kaart doneren, inruilen of restitutie krijgen – Matthäus-Passion Huizen

De Matthäus Passion in Huizen kan helaas voor de 3e keer op rij niet doorgaan. Zoals u weet: allemaal in verband met de maatregelen die golden rondom Corona. Velen van u hebben de kaart voor de uitvoering van 2020 nog in de la liggen, in de hoop deze nog eens te kunnen verzilveren.

Wij als stichting hebben hierin een verplichting naar u als kaarthouder, die inmiddels een aantal jaren voortsleept en dat is voor niemand prettig. We zien de toekomst van de Matthäus in Huizen positief in. Het concept met een gelegenheidskoor van Huizer inwoners staat als een huis. We zijn begonnen met de voorbereiding van de uitvoering van 2023. We willen deze uitvoering echter graag met een schone lei beginnen die vooral duidelijk maakt wie er van de kaarthouders nog aanspraak willen maken op hun huidige kaartje.

We bieden u daarom een 3-tal mogelijkheden aan om duidelijk te maken wat u met uw oude kaart wilt:

  • U ruilt uw kaart om voor een kaart voor de uitvoering van 2023
  • U ontvangt de aankoopwaarde van de kaart terug
  • U doneert uw kaart aan ons als ANBI stichting. U kunt dan bij de start van 2023 een nieuwe kaart kopen. Hiermee steunt u ons als stichting enorm.

Zoals gezegd, met deze laatste optie geeft u ons een extra duwtje in de rug richting de uitvoering van 2023 en dit kunnen we zeer goed gebruiken.

U heeft voor de eerste 2 opties uitsluitend de mogelijkheid op zaterdag 2 en 9 april van 2 tot 4 uur, bij De Lange Menstore, Voorbaan 17 te Huizen.  Voor de 3e optie kunt u ons een email sturen (info@matthauspassionhuizen.nl) Heeft u online een kaart gekocht dan ontvangt u hierover tevens per email bericht.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.